A 2022/2023. tanévben nálunk az angol a nyerő!

Angol szakos osztályfőnökökkel várjuk a  jelentkezőket!


9.T
Turizmus irányultság

osztályfőnök: Horváthné Tishler Noémi


Horváthné Tischler Noémi tanárnő nem csak fantasztikusan tanítja az angolt, de még a röpiben is szenzációs! Görkoriban lehagyhatatlan!


Horváthné Tischler Noémi vagyok, angol-testnevelés szakos tanár. Nagyon szeretem az angol nyelvet és mindent, ami hozzá kapcsolódik. Az idegen nyelv szerepe nagyon fontos a Turizmusban és a Vendéglátásban, ezért arra törekszem, hogy a diákok is megszeressék az angolt, minél többet tudjanak és magabiztosan kommunikáljanak. Szabadidőmben kerékpározom, túrázom vagy olvasok. Első osztályom 5 évvel ezelőtt érkezett a suliba, ebben a tanévben végeznek. Nagyon sok közös programot szerveztem Nekik, életre szóló barátságok alakultak ki a közösségen belül. Szeretettel várlak az új osztályomba, remélem, hogy a technikumi 5 év során rengeteg pozitív élménnyel gazdagodunk!

9.V
Vendéglátás irányultság

osztályfőnök: Viziné Kárpáti Györgyi


Viziné Kárpáti Györgyi tanárnő nemcsak logikusan gondolkodik, de perfekt angol! Tuti nem lesz unalmas vele az 5 év 


Viziné Kárpáti Györgyi angol-matematika szakos tanár vagyok. A közismereti tárgyakat oktatók csapatát erősítem. Szeretem a logikai rejtvényeket, nyelvi játékokat. Próbálom ezeket az óráimba is belecsempészni. Ha angolul tudsz, tiéd a világ. A lehetőségek tárháza végtelen mind utazások terén, mind a virtuális világban. Amint mondani szokták: 

"Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz."© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el