Padlás

2020.11.12

Gyere velünk színházba szombat este! 
E-előadás a Vígszínházból 

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Még az is, hogy ha az élet úgy hozza, a 999. előadást is ünneppé lehet varázsolni. November 14-én 19 órától a Vígszínház élő online közvetítésével bárki részese lehet ennek a különleges eseménynek. 1988. január 29-én mutatták be minden idők legsikeresebb magyar zenés színpadi művét a Vígszínházban, november 14-én délután a 999., este pedig már az 1000. előadást láthatták volna a nézők. A bevezetett intézkedések miatt a délutáni előadás elmarad, este azonban online bárki részese lehet a mínusz egyedik jubileumnak. 

A Padlás 999. előadásának élő közvetítése az eSzínházzal együttműködve jön létre. - olvasható a Vígszínház FB oldalán.
forrás: https://fb.watch/1HOPp4cjBh/

Az élő közvetítésre jegyek az alábbi linken kaphatók:

Hogyan kapcsolódik a színház világa az iskolánkhoz? A válasz a kulturális turizmus fogalmában keresendő. "A kulturális turizmus olyan turisztikai termék, amelynek keretében a turista kifejezetten kulturális motiváció miatt kel útra, a termék kínálati oldalát képviselő szolgáltatások pedig a kultúra által motivált turista igényeit elégítik ki" (Rácz Tamara - Kulturális turizmus).
A Sárvári Turisztikai Technikumba járó diákoknak lehetőségük nyílik minden tanév során színházjegyet vagy bérletet váltani, hiszen turisztikai szakemberként elengedhetetlen, hogy a kínálati oldalt is jól ismerjék, ők maguk is tájékozottak legyenek a kultúra területén.
Mivel fontosnak tartjuk az élmény alapú, tapasztalati úton történő tanulást, ezért iskolánkban hagyomány, hogy színházlátogatáskor nem csak az előadásra érkezünk, hanem a város nevezetességeit, attrakcióit is meglátogatjuk.
A színházba járásnak etikettje, rituáléja van. Ilyenkor mindenki a legszebb ruháját ölti fel, és várja a színházi előadást. A fények kigyúlása után már feszülten várjuk a színészek színpadra lépését, az első hang felcsendülését. 

Erre a varázsra még egy kicsit várnunk kell, online bárki részese lehet a jubileumi előadásnak.

Varga Zsófia
közgazdásztanár

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el