Szállodalátogatáson voltunk

2021.11.08

Sárvári Turisztikai Technikum 10.T osztályos diákjai szállodamustrán voltak

A Sárvári Turisztikai Technikum 10.T osztályos diákjaiként lehetőséget kaptunk, hogy Enikő tanárnővel, Vali tanárnővel és Ádám tanár úrral, meglátogathassunk 3 szállodát Sárváron. A tanév végén ágazati alapvizsgát teszünk, melynek egyik eleme portfóliókészítés, valamint egy turisztikai attrakció és szálláshely bemutatása. Ehhez gyűjtöttünk inspirációt.
Először a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodát látogattuk meg. Sok mindent megnézhettünk a szállodában: étterem, szobák, játékterem, konyha. A szobák berendezése és kialakítása egyszerű volt, de nagyon tetszetős, volt bennük minibár, kávégép, vezetékes telefon, lapos tv. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezett. Ami nekem különösen tetszett, hogy az ott megszálló vendégek a szállodából akár egy köntösben is át tudnak sétálni a Sárvári Gyógy - és Wellnesfürdőbe.

Második "megállónk" a Vadkert Major, Sárvár volt. Nekem személy szerint nagyon tetszett, mert nagyon otthonos és környezetbarát a kialakítása. Bemehettünk a vadászházba, ahol a Vadászterem hangulata elvarázsolt bennünket, szebbnél szebb trófeák díszítették a falakat. A vadászházban 8 szoba található, a szobák kialakítása is nagyon hangulatos.
A harmadik és egyben utolsó "megállónk" a Spirit Hotel Thermal Spa volt. Ez Sárvár 5 csillagos szállodája.  A szálloda minősítése 5 csillagos, ami nagyon látszik a kialakításán. Magas színvonalú. Bemutatták nekünk majdnem a szálloda felét. A szobák nagyon esztétikusak, berendezésük harmonikus. Érdekességként említeném meg, hogy a Hotelnek saját kútja van és abból nyerik ki a 46°C-os gyógyvizet. Ezzel töltik fel különféle medencéket. Az éttermet, bisztrót, Lobby Bar-t, s a Luna Bar-t is szemügyre tudtuk venni, sőt lehetőség volt az étel-itallap megtekintésére is. A hotel saját táncteremmel is rendelkezik, valamint meg tudtuk nézni a szolgáltatások közül a squash pályát is. A konferenciaterem igazán sok lehetőséget kínál kisebb és nagyobb rendezvényeknek is. 
Az ágazati vizsgán én a Spirit Hotel-t fogom bemutatni, mert a három szálloda közül ez nyerte el legjobban a tetszésemet.

Börzsönyi Rebeka
10.T osztályos diák


© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el