Sárvári Turisztikai Technikumért Alapítvány

2022.02.02

Azok, akik az alapítvány céljaival egyetértenek, és szeretnék támogatni az iskolát, megtehetik a személyi jövedelemadó 1 %-nak felajánlásával.


Megtartotta alakuló ülését a Sárvári Turisztikai Technikumért Alapítvány, amelyet másfél évvel az iskola létrejötte után alapítottunk meg. Az alapítvány a Sárvári Turisztikai Technikumban zajló munkát hivatott támogatni.

A kuratórium tagja lett  Dr. Máhr Tivadar, Haller Ferenc, Róka Zsolt,  Süle Miklós és Vargáné Horváth Judit. Az elnöki posztot az iskola igazgatója, Hevér Mihályné tölti be. 

Az alapítvány célja, hogy a tanulók részére biztosítsa az oktatási, nevelési, művelődési feladatok ellátásához szükséges korszerű feltételeket, támogatást nyújtson a tehetséges és rászoruló tanulóknak, a sportban kiváló eredményeket elért tanulóknak, továbbá támogassa a tanulmányutak, a szakmai kirándulások és a belső diákpályázatok megszervezését.

forrás: https://www.facebook.com/sarvarlenduletben 


© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el