ONYX GARDEN

2020.09.23

Pályaorientációs kirándulás az Onyx Garden étteremben.

A pályaorientációs kirándulások következő állomásaként a 11.C osztály vendéglős csoportjával az Onyx Garden étterembe látogattunk el. Az étterem vezetője, Baranyai Bence fogadott bennünket. A Garden Sárvár egyik új étterme elegáns, letisztult belső dizájnnal, tágas zárt terasszal várja a vendégeit. Az étlap megjelenése modern, napjaink menő pesti bisztróinak formavilágát hozza. A döntően hazai alapanyagokra épülő konyhán, az ételek mindig frissen készülnek, a fagyasztott termékeket igyekeznek elkerülni - tudtuk meg a vezetőtől. A turisták mellett egyre több a sárvári is törzsvendége az étteremnek. A járványhelyzet ellenére a bevételek jelentős részét fejlesztésre fordították a tavaszi időszakban és ennek, valamint a minőségi vendéglátásnak köszönhetően az elmúlt hónapokban teltházzal üzemelt az étterem.

Ezúton szeretném megköszönni Baranyai Bencének a kedves fogadtatást és az érdekes, szakmailag pontos vezetést, amelyben részesített bennünket. Külön öröm volt találkozni azokkal az öregdiákjainkkal, akik ma a Gardenben dolgoznak. Úgy gondolom az üzemlátogatás a diákok számára is nagyon hasznos volt.

Vígh Viktor
pályaorientációs felelős

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el