KÖZMAG

2023.03.06

FRAKK LIL INTERJÚ

Babaitisz Jorgosz, alias Lil Frakk a Közmag főhadiszállásán! A sokrétű fiatal elkápráztat minket egy fantasztikus interjúval. Elmeséli, melyik volt élete legmeghatározóbb időszaka, honnan merít ihletet, valamint milyen vicces sztorik adódtak vele a fellépésein. 

HOGYAN TANULJUNK HATÉKONYAN IDEGEN NYELVET?

Manapság nem telik el úgy nap, hogy ne fussunk bele minimum egy idegen nyelvű szóba az életünkben. Legyen szó akár az egymás közötti kommunikációról, valamilyen játékról, vagy éppen a social médiákon elénk kerülő tartalmakról. Tudtok hasznos tippeket, hogy hogyan is sajátítsátok el könnyedén a különböző nyelveket? Persze, sokszor halljuk, hogy "Az ismétlés a tudás anyja", de hoztunk most nektek néhány praktikát, amivel gyorsabban fog menni a tanulás.

BÍRÓ BLANKA INTERJÚ

Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a női felnőtt kézilabda-válogatott kapusa, Bíró Blanka is megtisztelt minket egy interjúval. Mesélt az iskolás időszakáról, a sport iránti szeretetéről, valamint betekintést enged, hogy miként készült fel egy-egy mérkőzésre.

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el