Halloween-i filmnézés

2020.10.31

A "legrémesebb" nézők mozijegyet nyertek. 

A diákönkormányzat tagjai nagy lelkesedéssel készültek az eseményre, ugyanis az érdeklődőket Halloween-i dekoráció, fotófal, cukorka és tea is várta. Idén először jelmezversenyt is hirdettünk, melynek nyertesei Sinka Zsanett és Varga Viktória 2/14. évfolyamos tanulók lettek. 

Viki és Zsani nagyon ijesztő, bár annál kreatívabb jelmeze egy gyilkost és áldozatát elevenítette meg. Nyereményük egy-egy mozijegy, melyet Sinka Benedek közreműködésével a Sárvár Aréna ajánlott fel diákönkormányzatunk számára. Ezúton is köszönjük segítségüket!

Az iskola diákönkormányzata mozidélutánt és jelmezversenyt szervezett Halloween alkalmából. A "legrémesebb" nézők mozijegyet nyertek.

A tavalyi tanév során először rendeztünk teadélutánnal egybekötött filmvetítést. A nagy sikerre való tekintettel idén Halloween alkalmából is sor került a mozidélutánra.

Bízunk benne, hogy a filmnézést karácsonykor is nagy érdekelődés fogadja majd, ekkor már meghittebb, bensőségesebb hangulatban. Ígérjük, hogy meglepetésekben ekkor sem lesz hiány!

Varga Zsófia
diákönkormányzatot segítő tanár 

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el