Gárdonyi Géza Érdemérem

2020.09.25

Horváthné Tischler Noémi a Sárvári Turisztikai Technikum középiskolai tanára Gárdonyi Géza Érdemérmet kapott.


Horváthné Tischler Noémi

GÁRDONYI GÉZA ÉRDEMÉREM


Pedagógusok munkáját ismerte el Sárvár városa. A járvány második hulláma miatt ismét nem tarthatott ünnepséget a sárvári önkormányzat. Gárdonyi Géza Érdemérem tulajdonosa lett Horváthné Tischler Noémi is, a Sárvári Turisztikai Technikum középiskolai tanára sikeres közép- és emelt szintű érettségire, illetve közép- és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítő tevékenységéért.

Horváthné Tischler Noémi

Horváthné Tischler Noémi 1996-ban érettségizett a Sárvári Tinódi Gimnáziumban.  2000-ben szerezte meg a Berzsenyi Dániel Tanárképző főiskolán az angol nyelv- és irodalom, testnevelés szakos tanári diplomáját. 2005-től 2007-ig, GYES alatt végezte el a Veszprémi Pannon Egyetem két éves angol nyelv és irodalom szakos bölcsész szakát.

Szakmai felkészültsége, egyénisége, pedagógiai tevékenysége révén iskolánk meghatározó személyisége. Az innovációkban, a problémamegoldásban kezdeményező, aktív szerepet tölt be.

Alapos, átfogó és korszerű módszertani és szaktárgyi tudással rendelkezik. Tanítványait önálló gondolkodásra, a tanultak alkalmazására neveli, emellett igyekszik kialakítani az önálló ismeretszerzés igényét. Értékközvetítő tevékenysége tudatos. Megbeszéléseken, értekezleteken rendszeresen kifejti álláspontját. Élő szakmai kapcsolatrendszert alakít ki az intézményen kívül is. Elhivatottság, elkötelezettség, kreativitás, megbízhatóság, pontosság jellemzi.

Az elméleti és tapasztalati tudására építve képes a különböző célokkal, képességekkel rendelkező diákjai motiválásával, differenciálással elérni, hogy a tanulók sikerrel készülnek fel az érettségi és a szakmai vizsgára, a továbbtanulásra. Angol nyelvből közép és emelt szintű érettségire, illetve közép és felsőfokú nyelvvizsgára készíti a diákokat szép eredményekkel még a kezdő csoportoknál is. 2015-ben és 2016-ban 1. helyezést értek el diákjai a soproni Szent Orsolya Gimnázium Bábeli zűrzavar elnevezésű angol projekt-csapatversenyén.

Diákönkormányzatot segítő tanárként és osztályfőnökként is aktívan vesz részt iskolai rendezvények, programok, kirándulások szervezésében.

Testnevelőként röplabda sportágban több mint 10 éve versenyezteti a diákokat. 2008-ban a SZODSE versenyén országos döntőbe jutott a lánycsapattal Budapestre. 2016-ban a lányokkal a Megyei Diákolimpián, a fiúkkal a Csató Béla Röplabda Emlékkupán szerzett 3. helyezést.

Személye az önálló technikumban fontos értéket képvisel.

Sárvár, 2020. szeptember 22.

Hevér Mihályné, igazgató 

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el