FOTÓSZAFARI

2021.01.19

Felhívás

Játékra fel! 

Fotószafari. Szelfik a városban

Január utolsó hetében egy játékra hívja a sárváriakat Sárvár Város Önkormányzata és a Nádasdy Kulturális Központ. A játék lényegét a közösségi média stílusában úgy is megfogalmazhatnánk:
Keresd meg és lőj egy szelfit! Fedezzük fel újra kedvenc helyeinket, de a nyereményekről sem feledkezünk meg.

Találjuk meg, fedezzük fel újra kedvenc helyeinket. A kezdeményezéssel több magyarországi egyetem, a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Veszprémi Pannon Egyetem fotószafari programjához csatlakozunk.

A játék öt napig, január 25-étől, hétfőtől január 29-ig, péntekig tart. Bármelyik nap lehet csatlakozni a játékhoz, de akár minden nap érdemes egy-egy szelfit készíteni. A játék során a reggeli órákban egy-egy fotót töltünk fel sárvári helyszínekről az egy évtizedes múltra visszatekintő közösségi várostörténeti oldalunkra, a Sárvár Annora. A felvételt megosztjuk a Sárvár Anno, a Nádasdy-vár és a Nádasdy Ferenc Múzeum Facebook oldalainkon, de történetben az Instagram felületeinken is.

A játék időtartama: 2021. január 25-29.
Nyeremények sorsolása: 2021. február 1.

A sárváriak nyereményei a szabadidő eltöltését szolgálják. A Nádasdy Kulturális Központ olyan egész éves bérletet ad a szerencsés nyertesnek. Nyereményt ajánlott fel ezen felül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Spirit Hotel, a Park Inn és természetesen Sárvár Város Önkormányzata, mely a kezdeményezés fő támogatója.

A sorsolásra online YouTube esemény keretében kerül sor február 1-jén. 

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el