Elstartoltak a Gólyáink

2020.11.19

Egy meghekkelt gólyanap..
'vírusírtás' után folytatjuk ;)

Nézd HD minőségben!

A gólyanap a kilencedikes diákok életében az első legnagyobb esemény a tanév során. Iskolánkban nagy hagyománya van a gólyanapi vetélkedőnek, melyet a tizedik évfolyamos tanulók szerveznek az újoncoknak.

Bár a vírus-helyzet miatt biztonsági okokból a vetélkedő és a bál elmaradt, a kis gólyák idén is megmutatták, mit tudnak. Láthattunk vidám jeleneteket, táncos, énekes műsorokat, melyet egy videóban foglaltak össze.

A gólyanapnak több célja van. Egyrészt lehetőséget biztosít arra, hogy a rejtett képességek, tehetségek bemutatkozzanak. Hiszen mindenki másban jó! Van aki szívesen táncol, van aki inkább énekel, és olyan is akad, aki a háttér-munkálatokban segít, például összevágja a videót. Akármelyik területet is nézzük, egyik tanuló nélkül sem állhat össze a nagy produkció. Éppen ezért, a másik fontos szerepe a gólyanapnak a közösségkovácsoló erő. Természetesen, ebben az osztályfőnöknek is nagy szerepe van, aki teljes energiával koordinálja, és összehangolja a csapat munkáját.

Bízunk benne, hogy a vetélkedőt és az esti mulatságot a második félévben pótolni tudjuk majd.  

Gratulálunk Némethyné Dobos Enikő osztályfőnöknek és gólyáinak a videó elkészítéséhez! 

Varga Zsófia
diákönkormányzatot segítő tanár

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el