Diáknapi élménybeszámoló

2022.04.20

Diáknapi összefoglaló

Április 1-jén, pénteken került sor a gimnázium és a technikum diáknapjára az iskola hagyományai szerint. A nap a diákönkormányzati elnökválasztás eredményhirdetésével kezdődött: a végzős Horváth Fanni és Király Panka utódjai Vreczkó Andrea és Sáry Bercel lettek.

A diáknap témája az időutazás volt, ennek megfelelően a DÖK-ösök által szervezett osztályok közötti vetélkedő tizenhárom helyszínén a témához kapcsolódó feladatokban mérték össze tudásukat, ügyességüket, tájékozottságukat és együttműködési képességüket a diákok. Ezt követően az előzetesen épített időgépekkel minden osztály a rossz idő miatt nem a Posta térre, hanem a tornacsarnokba vonult, hogy bemutassák műveiket. Mindenki kitett magáért, nagyon vicces, egyedi produkciók kísérték a színes és kreatív időgépek működésének prezentálását, a zsűrinek biztosan nagyon nehéz dolga volt a pontozásnál.

A vetélkedőn és az időgépekkel szerzett pontok alapján a nagyon szoros verseny győztese a 12.B osztály lett, hozzájuk csatlakozott a dobogón néhány pont lemaradással a 11.B és a 11.A.

A délelőtt utolsó és egyben legjobban várt programja a tanári műsor volt, amelynek során a díszterem színpadán szórakoztattak bennünket vicces jelmezekben a csaknem egy órás időutazás során tanáraink.

A Tinódi Rádió által szervezett esti buliban rádiósaink hosszasan szórakoztatták a tinódis diákokat és meghívott külsősöket zenékkel és profi szervezéssel. Mindenki számára, aki részt vett rajt, méltó zárása volt ez az idei diáknapnak.

Hujber Fanni

Diákelnök választás - Diáknapi győztes hírdetés

Időgépek

Tanári műsor