Diákírók - Diákköltők

2023.01.26

INDUL A 46. KÁRPÁT-MEDENCEI KÖZÉPISKOLÁS IRODALMI PÁLYÁZAT

Verset, prózát, tanulmányt várnak

Az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete, a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata meghirdeti a 46. Kárpát-medencei Középiskolás Irodalmi Pályázatot, és április 11-14-ig Sárvár városában megrendezi az irodalmi pályázat táborát.

Pályázni vers-, próza- és tanulmánykategóriában lehet, 14-18 év közötti középiskolások magyar nyelvű írásait várják. Egy-egy pályázat maximális terjedelme kategóriánként 15 kéziratoldal lehet. A pályázatok benyújtási határideje: 2023. március 4.

Az ötven legjobb pályázat szerzője meghívást kap a sárvári irodalmi táborba, ahol a műhelymunka során neves írókból, költőkből álló zsűri értékeli az írásokat, és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.

A meghívót március 28-ig juttatják el a meghívottakhoz. A meghívottak részére az irodalmi tábor díjmentes, és szükség esetén az útiköltséget is megtérítik. A díjazottak oklevélben és szerény pénzjutalomban részesülnek.

A pályázat részletei itt olvashatók.

forrás: https://magyarnemzet.hu/kultura/2023/01/verset-prozat-tanulmanyt-varnak?utm_campaign=mno_cikkajanlo&utm_medium=referral&utm_source=vg.hu

© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el