Christmas time

2020.12.25

Ha már unod a "Reszkessetek betörők"-et..

Merj álmodni!

Miranda Wells (Katie Holmes) szorgalmas fiatal özvegyasszony, aki egyedül küzd három gyermek felneveléséért. Az erőteljes vihar pusztító kihívást és egy titokzatos ezermester, Bray Johnsont (Josh Lucas) hoz az életébe. Bray jelenléte és a pozitív gondolkodás erejébe vetett hite újra felgyújtja a család szellemiségét, de magában rejlik egy titok, amely mindent megváltoztathat. 

Joey  a Dawson és a haverok sorozatból.


Karácsonyi csoda New Yorkban

Karácsony közeledtével Alicia és barátja síelni készülnek, amikor a nő fontos telefont kap, miszerint az árván maradt Linus gyámja bűncselekményt követett el. Alicia mindent megtesz, hogy tisztázza a férfit, hiszen Linus már apjaként tekint rá. 


Mrs. Télapó - Találkozunk karácsonykor

A Télapónak nincs más választása, azonnal meg kell nősülnie. A hagyományt ugyanis tiszteletben kell tartania. Nick Claus (Steve Guttenberg) tehát csak abban az esetben töltheti be továbbra is posztját, amennyiben eleget tesz kötelezettségének és talál magának egy feleséget.


Karácsonyi dal

Adelaide híres countryénekes, aki egy ideje szeretne saját dalokat írni, ám menedzsere nem hagyja neki tekintve, hogy az előző próbálkozása is kudarcba fulladt. Egy véletlen folytán azonban a Lapp családnál kénytelen időzni, akik nagy hatással vannak Addie-re, ám ők tudják a valódi kilétét. A lánynak feltett szándéka segíteni a családnak, akik súlyos anyagi válságban szenvednek.


CsaIádot Karácsonyra

Hannah Dunbar televíziós tudósítóként dolgozik. Magányosan éli mindennapjait, mikor egy régi szerelme váratlanul megkeresi őt. Karácsony közeledtével azon tűnődik, hogy sorsa miként alakulhatott volna, ha 10 évvel korábban másképp dönt. Élete ekkor fordulóponthoz érkezik, és reggel egy ismeretlen helyen ébred fel. 


Karácsonyi csók 

Wendy Walton a legjobb díszlettervező Bostonban... de senki sem ismeri. Wendy remélve, hogy elindítja karrierjét, elhagyja a helyi színházi munkáját, és Princilla Hall munkatársa lesz, ő a város legrangosabb tervezője. Wendy, Ms. Hallnak éjjel-nappal dolgozik, míg Wendy egy hihetetlenül jóképű idegennel találkozik késő éjjel a liftben. Wendy és a titokzatos férfi szenvedélyes, romantikus, csókot váltanak, de Wendy elfut..


© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el