Álláshirdetés

Kedves Leendő Kolléga!

Iskolánk matematika szakos középiskolai tanárt keres a 2021. szeptemberi tanévkezdéshez.

A technikumok nem tudják a Közigálláson hirdetni a lehetőséget, mert a fenntartó az Innovációs és Technológiai Minisztérium, nem közalkalmazottként dolgozunk. Ami viszont azt jelenti, hogy nem a közalkalmazotti bértábla szerinti kezdőfizetésre kell számítani, a munkabér megállapodás kérdése. Érdemes tájékozódni!
Sárváron ettől a tanévtől jött létre a Sárvári Turisztikai Technikum, levált a szakképzés a sárvári gimnáziumtól, de egy épületben együttműködve dolgozunk a továbbiakban is.
Jó hangulatú oktatói közösségünk innovatív szemléletű, pozitív gondolkodású, a tanulókat támogató lelkes kollegákból áll, nagyon várjuk, hogy a matematikát és a diákokat is szerető új tanár érkezzen hozzánk!
Matematika-fizika szakos igazgató vagyok, szükség esetén szívesen segítek, voltam matematika szaktanácsadó, 35 éves tapasztalattal rendelkezem.

Kérem, hogy további információkért hívja a 0620/259-3891-es telefonszámot, vagy keressen a technikum@sarvaritinodi.hu e-mail címen!

Hevér Mihályné
igazgató


© Sárvári Turisztikai Technikum. 9600 Sárvár, Móricz Zs. u. 2.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el